Massagepraktijk Serena

Therapie, Massage en Taping

Onze praktijk

Ik ben Serena Goedkoop en al 8 jaar gediplomeerd NGS Sportmasseur en sinds 2021 ook Sporttherapeut.
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volg ik regelmatig bijscholingscursussen en volg ik nieuwe opleidingen.
Inmiddels is massagepraktijk Serena verder uitgebreid met Sporttherapie en diverse massages o.a. Hotstonemassage, Voetmassage en Bindweefselmassage.

ÉN ben ik nu in opleiding voor Dry Needling!

Onze praktijk is normaal gevestigd in Sporthal Schenkel in Capelle a/d IJssel, met een eigen ingang. Naast onze behandelruimte beschikken wij ook over een mooie zaal voor de herstel bevorderende oefeningen. 
Tijdelijke locatiewijziging:
Vanwege dat sporthal Schenkel de komende periode als vaccinatie locatie wordt gebruikt en wij hierdoor geen gebruik kunnen maken van onze massageruimte, hebben wij voor de komende periode tijdelijk een andere mooie locatie in Capelle, namelijk naast sportzaal de Gong in Capelle Schollevaar zij-ingang; 

adres is Hobo 2, 2907GJ Capelle. 

Sinds de start van mijn praktijk masseer ik ook bij diverse hardloopevenementen, zoals de Rotterdam marathon, CPC loop, Roparun en heb ik 4 seizoenen als verzorgster bij voetbalvereniging SVS 1e Herenelftal gewerkt.  Behandel ik regelmatig o.a. hardlopers, voetballers, dansers, wielrenners, tennissers, zaalsporters, maar ook zeker anderen sporters en niet-sporters. 

Wilt u gewoon even lekker ontspannen, uzelf verwennen met een massage, dan heeft u bij ons ook de keuze voor een heerlijke relaxmassage, nek-schoudermassage, voetmassage of hotstonemassage.
Ik help u graag met uw herstel. 


Binnenkort kunt u bij ons ook terecht voor Dry Needling!

Tijdelijk andere Locatie:
Hobo 2
2907GJ Capelle aan den IJssel