Massagepraktijk Serena

Therapie, Massage en Taping

Onze praktijk

Ik ben Serena Goedkoop en al 10 jaar gediplomeerd NGS Sportmasseur en sinds 2021 ook Sporttherapeut.
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volg ik regelmatig bijscholingscursussen en volg ik nieuwe opleidingen.
Inmiddels is massagepraktijk Serena verder uitgebreid met Sporttherapie, Dry Needling en diverse massages o.a. Hotstonemassage, Voetmassage en Bindweefselmassage.

Onze praktijk is gevestigd in een aparte, eigen ruimte in Sporthal Schenkel in Capelle a/d IJssel, met een eigen ingang bij SerenaDance. Naast onze behandelruimte beschikken wij ook over een mooie zaal voor de herstel bevorderende oefeningen. 

Sinds de start van mijn praktijk masseer ik ook bij diverse hardloopevenementen, zoals de Rotterdam marathon, CPC loop, Roparun en heb ik 4 seizoenen als verzorgster bij voetbalvereniging SVS 1e Herenelftal gewerkt. Ik behandel regelmatig o.a. hardlopers, voetballers, dansers, wielrenners, tennissers, zaalsporters, maar ook zeker anderen sporters en vooral ook niet-sporters. 

Wilt u gewoon even lekker ontspannen, uzelf verwennen met een massage, dan heeft u bij ons ook de keuze voor een heerlijke relaxmassage, nek-schoudermassage, voetmassage of hotstonemassage.
Ik help u graag met uw herstel. 


Adres: Capelseweg 39, 2907 XA Capelle aan den IJssel